Nieuw woonprogramma 'De Verbouwers XXL' zoekt klussers

zaterdag 10 januari 2009

In het nieuwe woonprogramma 'De Verbouwers XXL' draait het niet om de klusteams en stylistes, maar om de huiseigenaar zelf. In iedere aflevering staat een provincie centraal waarin telkens zes 'verbouwers' tegen elkaar strijden om de mooiste verbouwing van Nederland.

E


en vakkundige jury beoordeelt de verbouwingen en vergelijkt ze onderling. De verbouwing die naar de mening van de jury op de meest originele wijze is uitgevoerd, het meest technisch innovatief is, kwalitatief goed in elkaar steekt en ook nog tot een flinke waardevermeerdering heeft geleid, wint de betreffende aflevering.

Wil jij meedoen? Download HIER het formulier en schrijf je in.

Stuur het samen met foto's van de kandidaten en de locatie welke verbouwd gaat worden per email naar deverbouwersxxl@idtv.nl

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers