Nieuw seizoen 'Heel Holland Bakt' van start

zaterdag 6 september 2014

Tien kandidaten zetten zich acht weken lang in om de lekkerste en mooiste baksels te maken. In de spannende finale tussen de drie laatst overgebleven bakkers wordt bekend gemaakt wie zich uiteindelijk 'Beste thuisbakker van Nederland' mag noemen.

Dit seizoen van 'Heel Holland Bakt' gaan Ton, Corina, Victor, Anouk, Martijn, Beth, Menno en Fleur de strijd met elkaar aan.


Aflevering 1 – Frans – 7 september om 21.30 uur op NPO 1
In de eerste aflevering trappen de kandidaten af met een Tarte Tatin, amandelkrullen en een bavaroistaart.

'Heel Holland Bakt'
In de Nederlandse versie van het awardwinnende programma 'The Great British Bake Off' gaat MAX op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel om de beste thuisbakker van Nederland te worden. Martine Bijl is de presentatrice van Heel Holland Bakten zal tijdens het programma de grote steun voor de kandidaten. Alle creaties van de amateurbakkers worden door de kritische jury, bestaande uit meesterpatissier Robèrt van Beckhoven en culinair publicist Janny van der Heijden, beoordeelt.

'Heel Holland Bakt', kick-off woensdag 7 september om 21.30 uur op NPO 1. Vanaf 14 september elke zondag om 20.20 uur op NPO1.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers