Nieuw seizoen 'Heel Holland Bakt' van start

zaterdag 6 september 2014

Tien kandidaten zetten zich acht weken lang in om de lekkerste en mooiste baksels te maken. In de spannende finale tussen de drie laatst overgebleven bakkers wordt bekend gemaakt wie zich uiteindelijk 'Beste thuisbakker van Nederland' mag noemen.

Dit seizoen van 'Heel Holland Bakt' gaan Ton, Corina, Victor, Anouk, Martijn, Beth, Menno en Fleur de strijd met elkaar aan.


Aflevering 1 – Frans – 7 september om 21.30 uur op NPO 1
In de eerste aflevering trappen de kandidaten af met een Tarte Tatin, amandelkrullen en een bavaroistaart.

'Heel Holland Bakt'
In de Nederlandse versie van het awardwinnende programma 'The Great British Bake Off' gaat MAX op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel om de beste thuisbakker van Nederland te worden. Martine Bijl is de presentatrice van Heel Holland Bakten zal tijdens het programma de grote steun voor de kandidaten. Alle creaties van de amateurbakkers worden door de kritische jury, bestaande uit meesterpatissier Robèrt van Beckhoven en culinair publicist Janny van der Heijden, beoordeelt.

'Heel Holland Bakt', kick-off woensdag 7 september om 21.30 uur op NPO 1. Vanaf 14 september elke zondag om 20.20 uur op NPO1.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers