Nieuw seizoen 'Feuten' vanaf maandag bij BNN

zondag 25 augustus 2013

De BNN-serie 'Feuten' is weer terug! Naast de vaste cast met Manuel Broekman, Hanna Verboom, Jurjen van Loon, Ruben Brinkman en Tim Murck betreden ook Victoria Koblenko en Robert de Hoog de BNN-serie met ballen.

In de eerste aflevering van seizoen 3 proberen Wagtmans, Noordzij en Beeksma hun carrière een kickstart te geven op een Mercurius netwerkborrel. Hier komt Bram in contact met de ambitieuze Fleur Haverkamp, gespeeld door Victoria Koblenko ('Bloedverwanten', 'Vuurzee'). Zij rekruteert Wagtmans voor een succesvol advocatenkantoor. Zijn eerste taak: het zoontje van de baas Vincent Francken (Robert de Hoog, 'Nova Zembla') een plekje bezorgen in zijn prominente studentenhuis Ithaka.


In het eerste seizoen 'Feuten' raakt HSC Mercurius-feut Bram Wagtmans verwikkeld in een moordschandaal. In seizoen twee redt Bram, inmiddels praeses, de vereniging van de ondergang. In het derde seizoen maakt advocatenzoon Vincent Francken hem het leven zuur. 'Het was een zeer uitdagende rol voor mij om te spelen. Het is een geestelijk zieke jongen die verschrikkelijke dingen teweeg brengt, maar toch ook sympathiek moet zijn. Mooi om deel uit te maken van het bloedstollende derde seizoen van 'Feuten'', aldus Robert de Hoog over zijn rol.

'Feuten 3', vanaf 26 augustus iedere maandag om 21.25 uur bij BNN op Nederland 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers