Nieuw seizoen 'De Slechtste Chauffeur van Nederland' trapt af met oud-deelnemers special

dinsdag 29 maart 2022
Foto: RTL 5 - © RTL 2021

Het nieuwe seizoen van 'De Slechtste Chauffeur van Nederland' trapt op woensdag 30 maart af met een speciale aflevering. In 'De Slechtste Chauffeur Van Nederland: Het Theorie Examen' testen acht koppels onder leiding van presentator John Williams en juryleden Tom Coronel en rij-instructrice Beau Luijten hun verkeerskennis.

Zij hebben in het verleden allemaal eens meegedaan aan de race voor de titel die je liever niet wint. Wat hebben ze opgestoken van die deelname? Het verliezende koppel rijdt een jaar lang in de Shame Wagon én ‘wint’ een plekje in het nieuwe seizoen van ‘De Slechtste Chauffeur Van Nederland,' dat een week later van start gaat bij RTL 5.


Uit de afgelopen tien seizoen zijn acht deelnemers gekozen die vermoedelijk wel een opfriscursus kunnen gebruiken. De acht koppels die de dubieuze eer hebben om voor de tweede keer kans te maken op deelname aan ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’ zijn: Bradley & bijrijder Michael (seizoen 7), Henk & bijrijder Chrissie (seizoen 4), Jordy & bijrijder Liesbeth (seizoen 4), Michella & bijrijder Kim (seizoen 4), Nour & bijrijder Thom (seizoen 5), Priscilla & bijrijder Nick (seizoen 6), Petra & bijrijder Myrthe (seizoen 7) en Truus & bijrijder Karin (seizoen 5). Wie heeft de minste kennis en zien we opnieuw terug in het nieuwe seizoen van ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland?’

‘De Slechtste Chauffeur van Nederland: Het Theorie Examen’ is geproduceerd door SkyHigh TV en is op woensdag 30 maart om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Een week later start een nieuw seizoen van ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’ bij RTL 5.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers