Nieuw programma 'Skin A&E' te zien op TLC

woensdag 19 januari 2022
Foto: TLC - © Discovery Benelux 2022

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en meteen ook het meest zichtbare. Aandoeningen aan de huid vallen daarom bijna altijd meteen op, wat voor velen leidt tot schaamte en ongemak.

Maar liefst 98% van de mensen die hulp zoeken voor hun huidproblemen zegt dan ook dat de lichamelijke aandoening effect heeft op hun mentale gezondheid.


In het nieuwe programma 'Skin A&E' helpen vier topdermatologen patiënten die ernstig last hebben van hun bulten, cystes en uitstulpingen. Zoals de 30-jarige Craig in de eerste aflevering die hoopt dat dr. Natalia hem van de cystes in zijn gezicht kan afhelpen, die hij al sinds zijn tienerjaren heeft. Kersverse moeder Charlotte heeft de problemen vooral op haar been waar lipomen voor erge pijnen zorgen. Ze heeft een afspraak met dr. Dev in de hoop dat hij er iets aan kan doen.

Ondertussen bekijkt dr. Adil de voet van Michael die daar een enorme voetwrat heeft zitten die hem belemmert om pijnvrij te wandelen. En dr. Emma helpt een vrouw met een merkwaardige bult op haar been die er al zo’n tien jaar zit. Omdat het haar zelfvertrouwen aantast, hoopt ze dat de steeds groter wordende bult nu eindelijk verwijderd kan worden.

'Skin A&E', vanaf donderdag 20 januari om 21.30 uur op TLC.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers