Nieuw op 24Kitchen: 'Snel met Miljuschka!'

zondag 25 september 2022
Foto: 24Kitchen - © The Walt Disney Company Benelux 2022

24Kitchen-Chef Miljuschka is terug met een gloednieuw programma: 'Snel met Miljuschka'. Het drukke leven van Miljuschka, waarin ze een bedrijf en een gezin runt, is voor veel werkende ouders herkenbaar.

Het lijkt dan mission impossible om ook nog tijd en plezier over te hebben om een gezonde en vooral lekkere gezinsmaaltijd op tafel te zetten. Niets is minder waar, in 'Snel met Miljuschka' geeft Miljuschka je tips om in een oogwenk iets lekkers uit de keuken te toveren, doordeweeks én in het weekend. Laat je inspireren en kijk elke werkdag om 18:00 uur naar 'Snel met Miljuschka' op 24Kitchen.


Als werkende ouder is het soms verleidelijk om na een hectische dag voor weer hetzelfde recept te kiezen. Daar is helemaal niets mis mee, maar na de zoveelste keer is het wellicht tijd voor iets anders. In haar nieuwe programma helpt 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen je om zonder stress, in een korte tijd en met minimale ingrediënten, toch een voedzame en vooral lekkere gezinsmaaltijd te serveren. Zo leert ze je onder andere een tarte tatin van tomaat te maken, maar ook een roze bietenlinguine met peterselie-pangrattato of een maaltijd met een Aziatische twist zoals de sticky glazed kip met spitskool. Uiteraard worden de nagerechten niet vergeten. Wat dacht je van een yoghurtcheesecake met sinaasappel en oranjebloesem of een gemarmerde chocolade-pavlova met frambozen? Allemaal niet ingewikkeld, wel net even specialer dan de drie 'go-to' recepten die je normaal gesproken kiest op drukke momenten.

'Snel met Miljuschka', vanaf maandag 26 september elke werkdag om 18.00 uur op 24Kitchen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers