Nieuw op 24Kitchen: 'Rudolph's Zomertour'

zondag 31 juli 2022
Foto: 24Kitchen - © The Walt Disney Company Benelux 2022

In het nieuwe zomerprogramma van Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen worden we meegenomen op een Europese patisserie-tour.

Van de wereldberoemde Apfelstrudel uit Wenen tot de overheerlijke Pasteis de Nata uit Lissabon of van Deens Smørrebrød tot de Antwerpse Handjes van onze zuiderburen. Rudolph duikt de culinaire diepte in van een aantal zoete én hartige klassiekers uit Europa.


In 'Rudolph's Zomertour' neemt Rudolph ons mee naar de culinaire keuken van Denemarken, Oostenrijk, Portugal en België. Per week richten de dagelijkse afleveringen zich op één land waardoor Rudolph echt de diepte in gaat. We leren over de geschiedenis van de culinaire specialiteiten, maar Rudolph gaat ook op zoek naar persoonlijke verhalen en de beste locaties om de gerechten te proeven. Met een flinke dosis inspiratie keert hij uiteindelijk terug naar de Bakery en creëert hij een heerlijk nieuw recept waarin hij zijn ervaringen verwerkt.

'Rudolph's Zomertour' is een unieke combinatie tussen een culinair reisprogramma en een klassiek 24Kitchen kookprogramma zoals onze fans van ons gewend zijn. Laat je inspireren door de verhalen achter de gerechten die je wellicht al eens hebt gegeten, maar nu zeker wil gaan proeven. Bij voorkeur natuurlijk in de landen waar ze vandaan komen en de locaties die Rudolph in dit programma tipt!

'Rudolph's Zomertour' is vanaf 1 augustus elke werkdag te zien om 18.00 uur op 24Kitchen.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers