Nieuw bij KRO-NCRV: 'Vlucht HS13'

zaterdag 3 september 2016

Op zondag 4 september start op NPO 3 de nieuwe spannende Nederlandse thriller 'Vlucht HS13', met in de hoofdrollen Katja Schuurman (als Liv), Daniel Boissevain (Simon, de echtgenoot van Liv) en Jeroen Spitzenberger (Haje, Simons broer).

'Vlucht HS13' gaat over het leven van de succesvolle zakenvrouw Liv, dat volledig op zijn kop wordt gezet als het vliegtuig, waarin haar man Simon zou zitten, neerstort op weg naar Barcelona. Al snel worden Liv, haar zoontje en haar familie geconfronteerd met bizarre ontwikkelingen die een steeds duister wordend verleden naar boven brengen...


Liv organiseert een familiefeestje om de zevende verjaardag van haar zoontje te vieren. Hij is blij met alle kadootjes, maar voor hem begint het feestje pas echt als papa Simon er is. Hij is arts en neemt zijn vak zeer serieus, waardoor zijn privéleven vaak op de tweede plek komt. De volgende ochtend brengt Liv Simon naar Schiphol voor zijn vlucht naar Barcelona om daar een medische conferentie bij te wonen. Maar Simon zal nooit in Barcelona aankomen. Het vliegtuig crasht en alle inzittenden komen om. Maar dan blijkt uit de passagierslijst dat Simon nooit in het toestel heeft gezeten. Simon leeft, maar waar is hij dan nu?

Liv doet een schokkende ontdekking die voor haar een steeds groter wordende puzzel wordt. Is haar ambitieuze echtgenoot Simon, de liefhebbende vader van hun zoontje, wel die Simon die zij denken dat-ie is?

Naast Katja Schuurman, Daniel Boissevain en Jeroen Spitzenberger spelen in Vlucht 'HS13' Reinout Bussemaker, Roos Ouwehand, Ali Ben Horsting en Annelies Appelhof. Het scenario is geschreven door Marion Pauw en Elle van Rijn, in samenwerking met Paula van der Oest, Lineke van den Boezem en Inge Nirvana. De regie is in handen van Hanro Smitsman en Ivan Lopez Nuñez.

'Vlucht HS13' wordt geproduceerd door Column Film en is gebaseerd op de succesvolle Turkse dramaserie 'The End'.

'Vlucht HS13', vanaf zondag 4 september om 20.20 uur op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers