Nickelodeon komt met nieuwe dagelijkse serie 'Spotlight'

zondag 24 mei 2015

'Spotlight' is een nieuwe scripted reality serie en speelt zich af op theaterschool 't Podium. Een school die zich naast regulier onderwijs specialiseert in de ontwikkeling van artistiek talent in de entertainment branche.

Deze nieuwe Nederlandse serie gunt de kijker een kijkje in het leven van vijf jonge talentvolle scholieren op een bijzondere middelbare school waar leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in de spotlights.
 
Leerlingen Sanne, Lynn, Fem, Kess en Joris delen hun wensen, dromen, kattenkwaad, angsten en ongemakkelijkheden met de kijker. Ze laten de hobbelige weg naar volwassenheid zien: van nieuwe vriendschappen tot de beste zijn in je dansklas, maar ook het zingen van een nummer over je eerste liefde. Allemaal met als doel een leven in de spotlights. Bekende Nederlandse acteurs, zangers en choreografen maken hun opwachting in deze gloednieuwe serie en spelen zichzelf.
 
‘Spotlight’ start in het begin van het schooljaar op ‘t Podium. De leerlingen kennen elkaar nog maar een paar weken en moeten nog steeds wennen aan hun nieuwe omgeving. De grote stad, toetsen, strenge docenten, te weinig zakgeld, hormonen, verliefdheid, teleurstellingen en…. geweldige vrienden!
 
Spotlight stimuleert, confronteert, inspireert en is bovenal leuk om naar te kijken. De variëteit van herkenbare en opwindende verhalen met zang, dans, muziek en cabaret en de talentvolle cast maken de serie interessant en aantrekkelijk voor jong en oud.
 
 ‘Spotlight', maandag 25 mei om 19.30 uur op Nickelodeon.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers