Nick en Simon presenteren kerstspecial 'Onmogelijke Duetten'

maandag 6 december 2021

Kerstbomen, kersttruien, persoonlijke kerstverhalen… én onmogelijke kerstduetten! In de kerstspecial van 'Onmogelijke Duetten' zijn René Froger, Ronnie Flex, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Leo Alkemade en OG3NE te gast. Ze hebben allemaal een duet opgenomen met een artiest met wie ze dat normaal gesproken nooit hadden kunnen doen.

Nick en Simon ontvangen hun gasten uiteraard in een in kerstsfeer uitgedoste studio. Voordat ze de videoclips van de kerstduetten laten zien, willen ze eerst van iedereen weten wat kerst voor ze betekent, welk lied ze hebben uitgekozen en waarom. Mooie, persoonlijke, ontroerende en soms zeer grappige kerstanekdotes passeren de revue.


Na het zien van de making of van de video bekijken de gasten, samen met hun collega’s, hun duet voor het eerst. Voor Ronnie zal dit een extra bijzonder moment zijn, want zijn dochtertje Nori zit ook in de clip.

Het is knus en warm in de studio en met elk duet laait de kerstsfeer nog hoger op. Dat vraagt om een heel bijzondere afsluiter. En die is er. Alle gasten zijn voor deze kerstspecial een tweede keer de opnamestudio in gedoken, dit keer samen met Nick en Simon. Het lied dat ze hebben opgenomen is misschien wel de grootste kerstklassieker allertijden…

'Onmogelijke Duetten Kerstspecial' wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

'Onmogelijke Duetten Kerstspecial', donderdag 23 december, na 'De Kookklunzen - Herman vs. Alain', om 21.30 uur op SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers