Next level zang- en danswedstrijd 'Avastars'

maandag 19 december 2022
Foto: SBS6/Talpa Network - © William Rutten 2022

YouTuber Kalvijn presenteert de next level zang- en danswedstrijd 'Avastars, waarin virtuele supertalenten live on stage praten, dansen én zingen. In de show vormen steeds één zang- en één danstalent samen een 'avastar'.

De avastars treden op voor een jury die bestaat uit vier grote namen uit de muziek- en danswereld: DJ Nicky Romero, Nick en Simon en topchoreograaf Dan Karaty. Elke performance barst van de special effects en moves die alleen in een virtuele wereld mogelijk zijn. Welke avastar gaat er vandoor met de hoofdprijs?


Elk zangtalent zorgt voor de aansturing van de gezicht en de stem van de avastar, en de danser draagt een speciaal pak waarmee alle bewegingen van het lichaam en hoofd van de avastar worden aangestuurd. De avastars zingen en dansen dus levensecht, maar komen pas echt optimaal tot leven als beide talenten elkaar tijdens de optredens naadloos aanvullen. De avastars voeren ook live gesprekken met Kalvijn en de jury.

Na de auditie- en eliminatierondes is het tijd voor de finale. Welk virtueel supertalent wint €50.000 en is de eerste avastar die een eigen single en videoclip mag opnemen met niemand minder dan Davina Michelle?

De deelnemende zang- en danstalenten worden op een later moment bekend gemaakt.

'Avastars' wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions. De show is het resultaat van een intensieve samenwerking met NEP Group.
 
'Avastars', vanaf 24 februari wekelijks om 20.30 uur op SBS6 en op KIJK.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers