New York is het decor van nieuw seizoen 'Au Pairs'

dinsdag 13 juni 2023
Foto: BNNVARA - © Skyhigh TV 2023

Kinderen die ongezien de deur uit rennen, kakkerlakken die door het huis kruipen en hostouders die torenhoge eisen stellen. Dit staat Jaimy (19), Sincha (23), Anne (19) en Bram (20) te wachten in het nieuwe seizoen van 'Au Pairs'.

Zij vertrekken voor drie maanden naar New York. Niet om te luieren, maar om snoeihard te werken als au pair. En werken zullen ze, want in The City That Never Sleeps wordt in slaap vallen letterlijk bestraft.


Ze trekken in bij Amerikaanse hostgezinnen en dat is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Zo blijkt Bram's verblijf in New York niet zo glamoureus als gehoopt. Hij belandt namelijk in een kelder in Brooklyn, waar naast kinderen ook ongedierte rondkruipt. Sincha komt in een gastgezin terecht waarvan de hostmoeder zelf ook au pair is geweest. Is dit in haar voordeel omdat ze snapt hoe intensief het leven als au pair is? Of wordt de lat hierdoor juist hoger gelegd? Jaimy is een stadsmens in hart en nieren. Ze is nog nooit buiten Europa geweest, dus New York is voor haar een match made in heaven. Bij aankomst blijkt alleen dat ze helemaal niet in het centrum van The Big Apple staat, maar er zo’n 40 kilometer vandaan; in New Jersey. Gaat ze hierdoor wisselen van gastgezin? Anne haar avontuur begint ook direct met een verrassing. Haar gastgezin zegt namelijk op het laatste moment af en nu is ze in haar eentje in de grote stad. Hoe besteedt ze deze zeldzame vrije tijd?

Het nieuwe seizoen van 'Au Pairs' start op 20 juni om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers