Netflix maakt sterrencast bekend van nieuwe Shady El-Hamus film

zaterdag 17 december 2022
Foto: © Netflix 2022

Deze maand zijn de opnames gestart van een nieuwe Nederlandse Netflix film. De film wordt geregisseerd door Shady El-Hamus en geproduceerd door Fiction Valley. De cast bestaat uit Shahine El-Hamus, Sabri Saad El-Hamus, Minne Koole, Isabelle Kafando, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Leny Breederveld, Raymond Thiry, Loes Schnepper, Jonas Smulders, Kendrick Etmon, Tobias Kersloot en Yari van der Linden.

Amir (Shahine El-Hamus) probeert tegen wil en dank het familierestaurant van zijn vader Omar (Sabri El-Hamus) in Amsterdam Oost te redden. Wanneer hij als gevolg van een familieruzie ontslag neemt, gaat hij werken voor een jonge en succesvolle crypto ondernemer, Roy (Minne Koole), die hem meesleept in zijn wereld met alle gevolgen van dien.


Shady El-Hamus: 'Het is geweldig om na een succesvolle samenwerking opnieuw het vertrouwen te krijgen om een Netflix film te maken. Het zorgt ervoor dat ik voor mijn derde speelfilm een lang gekoesterde wens zie uitkomen - een vader/zoon verhaal vertellen waarin mijn vader en broertje de hoofdrollen vertolken. Een bijzonder project waar we met veel plezier aan werken en dat we straks heel graag delen met een groot publiek.'

Regisseur: Shady El-Hamus
Scenario: Jeroen Scholten van Aschat en Shady El-Hamus
Producent: Fiction Valley

De film verschijnt in 2023 op Netflix

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Acha, vertrekt naar Hawa. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers