Netflix kondigt opnames 'Knokke Off' seizoen 2 aan

dinsdag 16 april 2024
Foto: VRT MAX - © Mayli Sterkendries 2024

Vandaag starten de opnames van het tweede seizoen van de geliefde Netflix-serie 'Knokke Off'. Maak je klaar voor een nieuw seizoen vol drama, romantiek en avontuur aan de Belgische kust.

De terugkerende cast met o.a., Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena en Anna Drijver in de hoofdrollen, zal worden vergezeld door nieuwe gezichten, die op een later moment worden onthuld.


Over 'Knokke Off' S2
Het tweede seizoen van 'Knokke Off' gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van het vorige seizoen, waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke Daan, voor de flamboyante miljonairszoon Alex of toch voor zichzelf?  Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid?  En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

Cast & Crew
Cast: Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Manouk Pluis, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Jef Hellemans, Emma Moortgat, Anna Drijver, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Jasmine Sendar en Felicia van Remoortel
Producer: Anthony Van Biervliet
Director: Laura Van Haecke
Writer: Luk Wyns

'Knokke Off' is een productie van Dingie voor Netflix en VRT in samenwerking met Dutch FilmWorks, met steun van de Stad Knokke-Heist en de Tax Shelter-maatregel van de Federale Overheid.

'Knokke Off' S2 is in 2025 te zien op Netflix.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers