Net5 met nieuw programma 'Wereldreis op Wielen'

dinsdag 12 september 2017

In het nieuwe Net5-programma 'Wereldreis op Wielen' geven drie avontuurlijke stellen en gezinnen hun huidige leven op om voor onbepaalde tijd op wereldreis te gaan. De avonturiers gaan letterlijk en figuurlijk leven on the road: ze krijgen allemaal een tiny house op wielen.

Ze ontdekken – met hun huisje in hun kielzog – het ene continent na het andere en zijn niet gebonden aan een baan, hypotheek of andere verplichtingen. Dat klinkt als een droomleven, maar is het ook echt de weg naar geluk?


'Wereldreis op Wielen' biedt de verschillende stellen en families een unieke kans, maar er is een catch… ze moeten alles samen doen. Ze krijgen een gezamenlijk startbudget en moeten onderling bepalen waar ze dat geld aan uitgeven. Ze moeten ook samen besluiten waar ze heen gaan, hoe ze hun dagen invullen en later ook hoe ze hun geld gaan verdienen. Het is heel simpel: de meeste stemmen gelden.

De kijker volgt hun leven en avonturen, en is getuige van hun hoogte- en dieptepunten. Maar het is niet vanzelfsprekend dat ze ook mogen blijven reizen. Het minst populaire stel of gezin kan worden weggestemd en vliegt dan naar huis, om plaats te maken voor een nieuwe familie of stel. Zij nemen het tiny house over en starten aan hún 'Wereldreis op Wielen'.

'Wereldreis op Wielen' wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is in 2018 te zien bij Net5.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin n van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers