Nederlandse artiesten jagen droom na in 'Ik Geloof in Mij'

maandag 6 juli 2020

Het volste vertrouwen in de ingeslagen weg, de intense wil om in de spotlights te staan én de altijd aanwezige honger naar succes. Het zijn enkele factoren die veel onontdekte Nederlandstalige artiesten met elkaar gemeen hebben.

Verschillende daarvan staan centraal in het nieuwe SBS6-programma 'Ik Geloof in Mij', waarin hun weg van en naar het podium op de voet wordt gevolgd. De ras entertainers staan allemaal op een verschillend punt in hun carrière, maar willen niets anders dan hun droom najagen en het uitvoeren van hun ultieme passie: zingen en optreden. 'Ik Geloof in Mij' is vanaf dit najaar te zien bij SBS6.


'Marco Borsato, Frans Bauer, Guus Meeuwis, André Hazes, Tino Martin… In dit nieuwe realityprogramma volgen we artiesten die ervan overtuigd zijn dat zij in dit rijtje bekende Nederlandse zangers thuis horen. Wij zijn verheugd dat we in Ik geloof in mij deze zeer ambitieuze entertainers een podium kunnen bieden en kijken uit naar de opnames, waarin we ze beter leren kennen en hun jacht naar eeuwige roem volgen', aldus René Oosterman, zendermanager SBS6.

'Ik Geloof in Mij' wordt geproduceerd door Zodiak Nederland.

'Ik Geloof in Mij', vanaf dit najaar bij SBS6 en op KIJK.nl.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers