Na succes EO-Jongerendag opnieuw fondsenwerving voor editie 2023

woensdag 15 juni 2022
Foto: © EO 2021

Na de succesvolle 46e editie van de EO-Jongerendag start EO BEAM opnieuw een fondsenwervingscampagne. De grootste christelijke jongerencommunity van Nederland wil hiermee ook in 2023 duizenden jongeren bij elkaar brengen.

Met een uitverkocht Rotterdam Ahoy blijkt de behoefte aan het evenement groter dan ooit.


'Bizar dat we God met zoveel jongeren groot mogen maken', vertelt Guido (19 jaar). De veertienjarige Suze deelt: 'Ik werd het meest geraakt door de boodschap 'God spreekt eerst''. Al bijna 50 jaar is de EO-Jongerendag betekenisvol voor inmiddels meer dan een miljoen jongeren die het evenement bezocht hebben.

Opnieuw fondsenwerving
Ook in 2023 wil de EO zoveel mogelijk jongeren de kans geven om de EO-Jongerendag te bezoeken. Arjan Lock, directeur van de EO: 'Grote evenementen kosten enorm veel geld. Daarom kiezen we ervoor om opnieuw voor de EO-Jongerendag een fondsenwervingscampagne te starten. Als EO kunnen we het evenement niet zonder extra steun organiseren. Naast de jaarlijkse fondsenwervingscampagne zoeken we ook naar structurele steun van giftgevers die het evenement willen co-financieren.'

Geloven doe je samen
De EO-Jongerendag is dé plek waar jongeren uit alle kerken en daarbuiten bij elkaar komen om te ervaren dat ze niet alleen staan in hun geloof. De EO houdt de prijs van de tickets al jaren zo laag mogelijk, zodat elke jongere de kans heeft om de dag te bezoeken. De werkelijke kostprijs van een kaartje ligt veel hoger. Daarom vraagt de EO opnieuw de hulp van giftgevers, zoals bedrijven, kerken en particulieren om de EO-Jongerendag voor onze tieners mogelijk te maken.

Lees meer over de campagne op eojongerendag.nl.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers