Muzikaliteit en plezier in nieuw seizoen 'De Beste Zangers van Nederland'

zaterdag 27 september 2014

Zondag 28 september start een nieuw seizoen van het populaire AVROTROS-programma 'De Beste Zangers' van Nederland. De populariteit van het programma kent letterlijk geen grenzen.

Inmiddels is het format verkocht aan diverse landen waaronder Frankrijk, Zweden en Duitsland. Én het door FTV Productions geproduceerde programma is in Duitsland genomineerd voor een van de belangrijkste TV-prijzen van het land: Der Deutsche Fernsehpreis. Sing meinen song - Das Tauschkonzert is genomineerd in de categorie 'Best Entertainment'. Deze jaarlijkse tv-prijzen worden op donderdag 2 oktober in Keulen uitgereikt.


En vanaf 28 september dus een nieuw seizoen 'De Beste Zangers van Nederland'. Voor deze zevende reeks reizen zes Nederlandse zangers/zangeressen af naar zonnig Ibiza. Onder leiding van presentator Jan Smit strijden zij om de titel 'Beste zanger van Nederland'. De gasten in deze reeks van De Beste Zangers van Nederland zijn: Amsterdamse rot in het vak René Froger, volkszanger André Hazes jr, Monique Klemann van Loïs Lane, Xander de Buisonjé, musical ster Carolina Dijkhuizen en Edsilia Rombley. In elke aflevering gaat één van de zangers op zoek naar zijn of haar ideale vervanger. Ze zingen elkaars repertoire en laten zich zo van een verrassende muzikale kant zien en zingen nummers die je misschien niet zo snel zou verwachten. Wie weet de anderen tot tranen toe te roeren en verrast het meest met zijn eigen versie van een nummer van een ander? En wie mag zich uiteindelijk de Beste Zanger van Nederland noemen?

In de eerste aflevering van 'De Beste Zangers van Nederland' is André Hazes jr. de hoofdgast en samen met René Froger, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley, Carolina Dijkhuizen en Monique Klemann brengen zij een ode aan André Hazes. Deze maand is het namelijk alweer 10 jaar geleden dat de Amsterdamse volkszanger André Hazes, op 53 jarige leeftijd, overleed. Het wordt een aflevering vol met mooie en vooral leuke anekdotes.

'De Beste Zangers van Nederland', zondag 28 september om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers