Misdaadserie 'Unholy Matrimony Black Widow Murders' op Hayu

zondag 25 september 2022
Foto: © Hayu/Media Tornado 2022

Een gloednieuwe aangrijpende waargebeurde misdaadserie met fascinerende verhalen over duivelse vrouwen met wrede bedoelingen.

'Unholy Matrimony: Black Widow Murders' is vanaf 26 september te streamen op Hayu. De serie onthult verhalen van vrouwen waarvan niemand zou vermoeden dat ze zo sluw zijn en vaak de dood in hun kielzog achterlaten - allemaal in het streven naar rijkdom, lust of macht.


De nieuwe serie gaat in première met de aflevering 'Melissa Friedrich'. In deze aflevering laat een lieve en charmante Canadese vrouw die op zoek is naar liefde op het internet een spoor van internationale geliefden achter die allemaal  slachtoffer worden van mysterieuze ziektes.

Gedurende het seizoen brengen de afleveringen unieke verhalen in beeld van vrouwen die een web van bedrog spinnen om hun nietsvermoedende slachtoffers te vangen. Zij zetten het beeld dat de maatschappij heeft over vrouwen als het 'eerlijkere geslacht' op zijn kop. Of het nu gaat om een professionele oplichtster, een gescheiden vrouw of een huisvrouw met een geheim dubbelleven, de vrouwen nemen soms op de meest gewelddadige manier de touwtjes in handen. Ze stoppen niet totdat onderzoekers ze eindelijk voor het gerecht brengen.

'Unholy Matrimony: Black Widow Murders' wordt geproduceerd door Catalina Content en Lark Productions. Jeff Collins en Deborah Allen zijn de uitvoerend producenten  en Madeline Griffey is de co-uitvoerend producent voor Catalina Content. Erin Haskett is de uitvoerend producent Producer voor Lark Productions.

Stream 'Unholy Matrimony: Black Widow Murders' op Hayu vanaf 26 september.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers