Michella keert terug met Nicol in 'Eating With My Enemy: Going Dutch'

vrijdag 22 december 2023
Foto: © discovery+ 2023

Vrijdag is alweer de laatste aflevering te zien van de spin-off 'Eating With My Enemy: Going Dutch'. De grootste vijanden hebben met elkaar aan tafel gezeten.

Bij sommigen verliep dat prima en kwam het zelfs tot een ware verzoening, bij de ander ging het juist weer wat minder... Zoals bij Michella tijdens haar diner met Lisa. Nadat Lisa een glas frisdrank in het gezicht van Michella gooit wordt het diner afgebroken en is er geen tijd meer voor het dessert. Voor dat nagerecht komt Michella graag nog een keer terug aan tafel. Enemies heeft ze ook genoeg, dus ze hoeft niet alleen aan tafel! Michella gaat namelijk eten met Nicol! Ook zien we hoe het enemies Shani en Lesley vergaat in het oplossen van hun vete.


Michella & Nicol
Omdat Michella bij haar eerste diner met Lisa niet eens aan het nagerecht toekwam, komt ze gewoon met een andere vijand nog een keer langs. Genoeg mensen om uit te kiezen uiteraard. Aangezien Michella aan het vorige diner een nat pak overhield, trekt ze dit keer preventief alvast haar poncho aan. De ‘gelukkige’ is dit keer niemand minder dan Nicolleke Kremers. Nicol heeft Michella namelijk eens op een zeer onchristelijk tijdstip geappt dat ze samen met haar een filmpje wil maken. Het bericht is erg mysterieus en Michella vermoedt meteen dat het om een 18+ filmpje gaat, maar hier moet Michella niks van weten en al helemaal niet samen met Nicol! Nicol is immers haar type niet, ze valt meer op stoere vrouwen. Wanneer Nicol vertelt dat ze met haar pikante filmpjes wel 150.000 euro per maand verdient, valt Michella bijna van haar stoel...  Verandert dat de zaak voor Michella en komt er dan misschien toch een sexy samenwerking onze kant op?

Shani & Lesley
Shani en Lesley vochten elkaar in 'MTV’s Ex on the Beach' al de tent uit, maar hun ruzie begon pas echt toen er tijdens een 'Ex On The Beach'-reünie bij iemand thuis een voedselgevecht begon. De dames hielden het namelijk niet alleen bij het eten, maar gingen elkaar ook te lijf met serviesgoed! Shani mikt een bakje hard in het gezicht van Lesley die hier een flink litteken aan overhoudt. Maar het is vervolgens ook Shani die Lesley nu uitnodigt voor een etentje om eens goed met elkaar te praten en zitten de aartsrivalen na lange tijd weer tegenover elkaar. Kunnen de dames het tijdens dit gesprek wel rustig houden? Of vliegen de borden straks weer over tafel? Het is nog maar de vraag of hun strijdbijl ooit begraven kan worden.

De laatste aflevering van 'Eating With My Enemy: Going Dutch' is vanaf vrijdag 22 december te zien op discovery+.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers