MAX-dramaserie 'Zussen' is kijkcijferhit

woensdag 10 april 2024
Foto: Omroep MAX - © Elmer van der Marel 2024

De MAX-dramaserie 'Zussen' is alleen al in de eerste week meer dan 1 miljoen keer bekeken op NPO Start. Hiermee is het een van de meest succesvolle vooruitgekeken series.

Daarnaast keken er naar de eerste aflevering, inclusief uitgesteld kijken, 1,696.000 mensen, lineair - op moment van uitzending - waren dat er bijna 1,3 miljoen. Directeur Jan Slagter: 'Dit bewijst eens te meer dat de kijker behoefte heeft aan kwalitatief goede Nederlandse dramaseries. Het is MAX weer gelukt om een serie te maken die veel mensen aanspreekt!'


In de achtdelige dramaserie 'Zussen' blijken drie jonge vrouwen tot hun grote verrassing halfzussen te zijn die samen de boerderij van hun vader erven. Naast zijn mysterieuze dood worden de zussen ook geconfronteerd met andere familiegeheimen in het dorp.

Onder anderen Huub Stapel, Olga Zuiderhoek, Joy Delima, Fockeline Ouwerkerk en Melody Klaver hebben een rol in de nieuwe serie.

'Zussen' is iedere woensdag te zien om 20.35 uur bij MAX op NPO 1 en in zijn geheel via NPO Start.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers