'Man Bijt Hond' zoekt enthousiaste kijkers voor laatste aflevering

zondag 5 april 2009

NCRV's 'Man bijt hond' zendt vrijdag 8 mei alweer de laatste aflevering van dit jubileumseizoen uit. Aan deze bijzondere dubbele uitzending kunnen kijkers van Man bijt hond zelf deelnemen. Enthousiastelingen kunnen zich tot 12 april aanmelden via manbijthond.nl.

'


Man bijt hond' laat in de laatste uitzending een bus rijden naar Tiendeveen. Kijkers kunnen zich aanmelden om mee te rijden met deze tour. Zij bepalen zelf welke stops zij maken en wie zij onderweg ontmoeten. In de laatste uitzending is te zien welke avonturen zij met elkaar beleven.

Mensen die weleens verward worden met 'De Stem' van Man bijt hond kunnen hun kans grijpen en meedoen met de voice-a-like wedstrijd. De beste stem-imitator mag deze laatste uitzending aan elkaar praten. En kijkers die goed de personages van Ons kent Ons na kunnen doen, zoals Dooie en Coby uit de Superbuur, kunnen kans maken op een eigen Ons kent Ons-item in deze uitzending.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers