Maak kennis met de single mannen van 'Temptation Island: Love or Leave'

woensdag 20 april 2022
Foto: Videoland - © RTL 2022

Vanaf donderdag 28 april gaat het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' van start. In het nieuwe seizoen van de Videoland Original worden de liefdesavonturen van vier koppels en verschillende singles gevolgd en staat de vraag of de koppels met de ware liefde zijn centraal.

De vrijgezellen staan open voor de liefde en hopen een diepere connectie te vinden met één van de partners uit de koppels. Vinden zij de ware? Of zijn de koppels toch voor elkaar bestemd? We stellen je graag voor aan de acht vrijgezelle mannen!


Ramon
De lieve en sportieve 23-jarige Ramon is bijna een jaar vrijgezel. De Barber uit Arnhem komt misschien over als een playboy, maar als je hem beter leert kennen, komt zijn zachtaardige kant snel naar boven. Ramon houdt van fitness, lekker eten en feestjes, maar kan ook genieten van een film. Ramon is klaar voor iets serieus en zoekt een ambitieuze, loyale vrouw met inhoud.

Milton
De 30-jarige Milton uit Den Helder is pas zeven maanden vrijgezel, maar staat open voor iets nieuws. Deze gezellige en eerlijke Fitness Instructeur houdt ervan anderen naar een hoger level te tillen. Milton is op zoek naar een lieve, fitte, sympathieke vrouw met inhoud en lichte ogen waar hij lekker mee kan uitgaan, fitnessen of relaxen. Elkaar vrij laten en vertrouwen in een relatie staat bij deze single op nummer één.

Jari
De 21-jarige Jari uit Hengelo is anderhalf jaar vrijgezel. De positieve, spontane Personal Trainer en voetballer valt op spontane, sportieve vrouwen die ook van een feestje houden. Jari is altijd vrolijk, een goede prater en kan goed luisteren; iets wat goed van pas komt tijdens zijn avontuur van 'Temptation Island: Love or Leave'.

Ray
Ray is zelfverzekerd, sociaal en houdt van sporten en uitgaan. De 21-jarige zanger uit Vlaardingen is een jaar vrijgezel en is er klaar voor om zijn leven met iemand te delen. Ray hoopt een vrouw te vinden die sportief, verzorgd en spontaan is. Met zijn lengte van 1.94, intense blikken en vlotte babbel zijn vrouwen snel onder de indruk van Ray. Zal dit bij 'Temptation Island: Love or Leave' ook het geval zijn?

Daniël
De avontuurlijke, creatieve en muzikale Daniël uit Westpoort is avontuurlijk en een doorzetter. De 22-jarige artiest is vier maanden single en heeft zin om weer verliefd te worden. Hij valt op lieve, zorgzame, blonde vrouwen. Daniël is heel complimenteus, maar houdt ook van een beetje kattenkwaad; meisjes plagen, kusjes vragen.

Hans
Hans is 30 jaar en woont in Wedde. De down to earth, eerlijke en ambitieuze Personal Trainer houdt van een feestje, fitness en ondernemen. Hans heeft al veel meegemaakt in zijn leven en heeft diepe dalen gekend. Nu staat hij superpositief in het leven en is hij helemaal klaar voor de liefde. Hij valt op trouwe, lieve en verzorgde vrouwen die doelen en dromen hebben en hoopt tijdens 'Temptation Island: Love or Leave' een connectie met iemand te vinden.

Orfeo
Met zijn 19 jaar is Orfeo de jongste van de groep. Dit betekent niet dat de barman uit ‘s Heerenhoek niet open staat voor de liefde. Orfeo is op zoek naar een intelligente, speelse vrouw die een luisterend oor kan bieden. Hij is een levensgenieter, gezellig en een doorzetter. De charmeur is nu anderhalf jaar vrijgezel en hoopt iemand te vinden waar hij verliefd op kan worden.

Kenzo
De zelfverzekerde, grappige, vrolijke Kenzo uit Utrecht houdt van MMA, koken en uitgaan. De 26-jarige fotograaf is anderhalf jaar vrijgezel en staat open voor een nieuwe relatie. Hij valt op verzorgde, eerlijke vrouwen en heeft een zwak voor krullen. Kenzo is een flirt en supersociaal, eigenschappen die vaak in de smaak vallen bij vrouwen. Zal dit ook het geval zijn tijdens 'Temptation Island: Love or Leave'?

Het derde seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels. Het nieuwe seizoen bestaat uit twaalf afleveringen en is vanaf 28 april te zien bij Videoland. Op de 28e verschijnen de eerste twee afleveringen, daarna is er wekelijks een aflevering te zien. 'Temptation Island: Love or Leave' wordt geproduceerd door SimpelZodiak - een label van Banijay Benelux.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers