Maak kennis met de mannelijke deelnemers van 'Are You The One?'

donderdag 23 september 2021

Vanaf 15 oktober is de eerste Nederlandse versie van 'Are You The One?' wekelijks te zien bij Videoland. Twintig singles gaan onder leiding van Kaj Gorgels op zoek naar hun perfecte match en hopen samen 200.000 euro mee naar huis te nemen.

Gaat het de singles lukken om het spel te winnen? Of zal hun ongeluk in de liefde ze in de weg staan? Maak hier kennis met de mannelijke deelnemers van dit avontuur.


JB
De 25-jarige JB is dol op vrouwelijk schoon, loopt altijd vooraan in de stoet en is niet op zijn mondje gevallen. Hij kan heel lief maar ook vrij dominant zijn. Daarom is hij op zoek naar een zorgzame dame die hem wat tegengas geeft.

Ivo
De sportieve Ivo is een grote, vriendelijke knuffelbeer en zoekt een lieve en zachte vrouw. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde en runt als 26-jarige een bedrijf in installatie techniek. Ivo is perfectionistisch en minstens één keer per week bij de barber te vinden om zich op te frissen voor het weekend.

Jamal
De zorgzame, sfeermakende Jamal wil alles uit het leven halen. De 27-jarige is enorm ambitieus en ziet dat ook graag terug bij zijn perfecte match. Naast ambitie heeft hij nog een paar eisen waar een vrouw aan moet voldoen, maar misschien wel het belangrijkste: dat ze net zo goed kan koken als hij.

Jaap
De 25-jarige Katwijkse Jaap is klaar om serieus op zoek te gaan naar de liefde. Met zijn zonnebankbruine huid en vlotte babbel laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen. Jaap is op zoek naar een gekke en spontane dame met humor. Arrogantie vindt hij een echte afknapper.

Nuri
De 28-jarige Nuri staat bekend om zijn vlotte babbel. Iedereen om hem heen is al bezig met huisje-boompje-beestje en daarom vindt Nuri het ook tijd om op zoek te gaan naar een vrouw om zijn leven mee te delen. Hij is een ijdele levensgenieter en wilt daarbij een vrouw die haar uiterlijk belangrijk vindt.

Maxim
De 23-jarige Gorinchemse voetballer Maxim, ook wel Maka genoemd, droomt van 'huisje, boompje,beestje'. De personal trainer houdt van een dame met een gezonde lifestyle en die niet vies is van een feestje. Zijn vrouw mag wat hem betreft een zelfverzekerd en ijdel type zijn die hem genoeg tegengas kan bieden.

Joey
De soepele heupen van Joey hebben al enkele harten verovert. De 29-jarige professioneel danser uit Rotterdam is een amicaal en ‘laid back’ persoon. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde, maar zoekt nog één ding: zijn perfecte liefdes match. Hij gelooft dat de juiste energie leidt tot veel vuurwerk samen.

Boudewijn
Boudewijn krijgt vaak complimenten over zijn uiterlijk, maar achter deze grote spierbundel schuilt eigenlijk een knuffelbeer. Hij is een zelfbewuste jongen die zich niet snel iets wijs laat maken door anderen. In een relatie is hij zorgzaam, liefdevol, maar ook recht door zee. De 25-jarige Leidenaar wil graag een lieve dame die weet wat ze wil en positief in het leven staat.

Tycho
De altijd vrolijke Tycho is een loyale en positieve man. Deze 25-jarige MMA-fighter heeft een klein hartje. Met zijn lieve ogen en brede glimlach is hij klaar voor zijn perfecte match. De vrouw van zijn dromen is sportief en niet te ijdel.

Délano
De 23-jarige Brabantse Délano studeert International Business en heeft als model de hele wereld over gereisd. Op de golfbaan slaat hij vaak een hole in one. Bij 'Are You The One?' hoopt hij hetzelfde geluk te hebben en zijn perfecte match in één keer te vinden. Hij is jong, maar weet exact wat hij zoekt in een vrouw.

'Are You The One' wordt geproduceerd door ITV en is vanaf 15 oktober wekelijks te zien bij Videoland en vanaf 17 oktober om 19.00 bij MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers