'Luann and Sonja: Welcome To Crappie Lake' in 2023 te streamen op Hayu

donderdag 10 november 2022

'Luann and Sonja: Welcome to Crappie Lake' volgt socialites Luann de Lesseps en Sonja Morgan van 'The Real Housewives of New York City' wanneer ze hun koffers pakken en naar het stadje Benton, Illinois gaan.

Geheel zonder medeweten van de inwoners van Benton verrast het gemeentebestuur iedereen door 'Real Housewives' supersterren Luann en Sonja uit te nodigen om hun stadje, met bijna 7.000 inwoners, aantrekkelijker te maken. Het is een hele ervaring voor alle betrokkenen, vooral wanneer de twee uit Manhattan inchecken in het plaatselijke motel. Op verzoek van de burgemeester nemen ze de taak op zich om het moreel op te krikken en de stad nieuw leven in te blazen. Van het bouwen van een nieuwe speeltuin tot het laten opbloeien van het plaatselijke theater met verschillende voorstellingen; Luann en Sonja hebben hun handen vol aan hun nieuwe tijdelijke thuis. Of ze nu met hun blote handen in het meer naar de beroemde crappie vissen zoeken of met monster trucks door de modder gaan, één ding is zeker: Luann en Sonja aan het roer en uit hun element staat garant voor veel hilariteit.


'Luann and Sonja: Welcome to Crappie Lake' wordt geproduceerd door Jeff Jenkins Productions, in samenwerking met 3BMG. Uitvoerend producenten zijn Jeff Jenkins, Russell Jay-Staglik, Ailee O’Neill, Brandon Beck, Ross Weintraub en Reinout Oerlemans.

Stream de gloednieuwe serie 'Luann and Sonja: Welcome To Crappie Lake' op Hayu in 2023 op Hayu.

Persbericht Media Tornado/Hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers