'Lingo' krijgt een tweede seizoen bij SBS6

zaterdag 12 oktober 2019

'Lingo' krijgt een tweede seizoen bij SBS6 en er wordt gewerkt aan mobiele/online varianten. Het populaire woordspelletje maakte op 26 augustus na 5 jaar afwezigheid bij SBS6 zijn comeback op televisie. En met succes!

Het trekt op SBS6 in de vooravond sinds zijn de start gemiddeld 644.000 kijkers per aflevering (inclusief uitgesteld kijken). Het is daarmee een van de populairste programma’s in de vooravond. Terwijl de opnames van het eerste seizoen nog in volle gang zijn heeft de zender al besloten een tweede seizoen te bestellen. 'Lingo' is daarmee tenminste tot de zomer van 2020 bij SBS6 te zien evenals zijn presentator Jan Versteegh.


Directeur Televisie Marco Louwerens over deze beslissing: 'We hebben het programma in eerste instantie voorzichtig besteld omdat het toch even spannend was of het spelletje na vijf jaar afwezigheid echt zou aanslaan. Inmiddels is het overduidelijk dat het spelletje opnieuw razend populair is bij jong en oud waardoor het bestellen van een tweede seizoen voor de hand ligt. Jan Versteegh blijkt ook echt DE 'Lingo'-man te zijn die we voor ogen hadden, dus zal hij ook in het tweede seizoen als presentator te zien zijn. Om de fans nog meer plezier aan 'Lingo' te laten beleven, werken we nu ook aan mobiele/online doorvertalingen. Ik hoop onze kijkers een enorm plezier te doen met het komende seizoen en de nieuwe mogelijkheden van het spel.'

'Lingo' wordt geproduceerd door IDTV en mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

'Lingo', van maandag tot en met vrijdag om 20.00 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers