Line-up 'Celebrity Stand-Up' compleet met Roxeanne Hazes, Glenn Helder, Annemieke Schollaardt en Anouk Maas

dinsdag 4 oktober 2016

Zangeres Roxeanne Hazes, voormalig profvoetballer Glenn Helder, 3FM DJ Annemieke Schollaardt en Nickelodeon presentatrice en musicalster Anouk Maas maken de line-up van Comedy Central's 'Celebrity Stand-Up' compleet.

Zij behoren naast Patty Brard, Otto-Jan Ham, Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Tony Star, Christophe Haddad en Frank Evenblij tot de twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen die de stand-up uitdaging aangaan. Met vlijmscherpe humor tot persoonlijke anekdotes en een gezonde dosis zelfspot. 'Celebrity Stand-Up', gepresenteerd door comedian Martijn Koning, is vanaf 13 oktober iedere donderdag te zien om 22.00 uur op Viacom zender Comedy Central.


Over 'Celebrity Stand-Up'
In 'Celebrity Stand-Up' staan niet de doorgewinterde stand-up comedians op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen. Niet iedereen kan stand-uppen, het is een vak apart, maar deze celebrities durven de uitdaging aan te gaan. Ze krijgen hulp van de schrijvers van Mark Ruttes Correspondents' Dinner om een weergaloze performance neer te gaan zetten voor een live publiek.

'Celebrity Stand-Up' is de nieuwste lokale productie van de Viacom zender Comedy Central en wordt geproduceerd door Tuvalu Media.

'Celebrity Stand-up', vanaf donderdag 13 oktober zes weken lang om 22.00 uur te zien op Comedy Central.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers