Linda de Mol dit najaar terug op SBS6 met 'Ik Hou Van Holland'

dinsdag 25 april 2023
Foto: SBS6/Talpa Network - © Roy Beusker 2023

'Ik Hou van Holland' is terug op SBS6 en Linda de Mol neemt weer plaats op haar vertrouwde plek achter de desk. Vanaf dit najaar staat de zaterdagavond weer in het teken van leuke spelletjes op het gebied van entertainment, vaderlandse geschiedenis, muziek, sport en taal.

Linda wordt dit seizoen bijgestaan door Jeroen van Koningsbrugge en kersverse teamcaptain Richard Groenendijk. 'Ik Hou van Holland' is vanaf dit najaar negen weken lang te zien op SBS6.


Linda de Mol over haar terugkeer. 'Ik heb besloten dat ik het komende seizoen van 'Ik Hou van Holland' weer ga presenteren na een fantastisch seizoen met Rob, waarvoor ik hem heel dankbaar ben. Ik kijk er ontzettend naar uit om met Jeroen en Richard in de studio te staan en samen met de wisselende BN’ers en het altijd enthousiaste publiek de vertrouwde spellen te spelen. Wat heb ik het gemist!'

Net als in vorige seizoenen krijgen de teamcaptains steun van bloedfanatieke bekende Nederlanders en worden onder andere Geen ja, geen nee, geen euh het Verjaardagsspel en Raad het lied gespeeld. De teams worden aangemoedigd door hun eigen publieksvak, dat aan het einde van de avond met een mooie prijs naar huis hoopt te gaan.

'Ik Hou van Holland' is ontwikkeld en wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands. Uitzending vanaf dit najaar wekelijks te zien bij SBS6 en op KIJK.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers