KRO-NCRV's 'De Slimste Mens' deze zomer terug met twee series

maandag 3 juli 2023
Foto: KRO-NCRV - © Stijn Ghijsen 2022

Wie mag zich deze zomer de slimste noemen en volgt dichter Martin Rombouts op? Vanaf maandag 31 juli gaan bekende Nederlanders weer de strijd met elkaar aan in de populaire kennisquiz van KRO-NCRV.

Het 22e seizoen is elke werkdag te zien en staat opnieuw onder leiding van Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem. Direct na de reguliere serie van 'De Slimste Mens' komt KRO-NCRV met een extra serie op NPO Start: 'De Slimste Mens: All Stars'.  


Ultieme revanche
Kijkers die geen genoeg kunnen krijgen van 'De Slimste Mens', kunnen vanaf maandag 11 september vijf dagen lang kijken naar 'De Slimste Mens: All Stars' op NPO Start. In het tweede seizoen van deze online serie nemen kandidaten uit eerdere seizoenen het tegen elkaar op. We zien oud-deelnemers terug die uit zijn op revanche en nog één poging willen wagen om de felbegeerde titel te winnen. KRO-NCRV maakt de deelnemers van beide series op een later moment bekend.

'De Slimste Mens' wordt geproduceerd door Skyhigh TV in samenwerking met KRO-NCRV.  

'De Slimste Mens', vanaf maandag 31 juli iedere werkdag om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.  
'De Slimste Mens: All Stars', vanaf maandag 11 september bij KRO-NCRV op NPO Start.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers