KRO-NCRV komt begin volgend jaar met twee nieuwe series van 'Een Huis Vol'

donderdag 30 november 2023

Dubbel plezier voor fans van 'Een Huis Vol': vanaf 1 januari is het zeventiende seizoen van het populaire KRO-NCRV programma elke werkdag te zien op NPO 1. Vanaf 2 februari volgt elke week een aflevering van de gloednieuwe spin-off 'Een Huis Vol Emigreert'.

Hierin volgen we de familie Jelies en de familie Kraan tijdens hun emigratieavontuur naar Spanje en Luxemburg. Beide series geven een kijkje in het dagelijkse leven van grote gezinnen.


Opleidingen, herinneringen en een eerste gezinsvakantie
In het zeventiende seizoen van 'Een Huis Vol' duiken we opnieuw in het leven van de families Blom, Cudogham en Wildeman. Bij de Cudoghams in Amsterdam zien we hoe moeder Cynthia de uitslag krijgt van haar opleiding tot kindercoach en volgen we oudste zoon Jazz die de eerste stappen maakt om het ouderlijk huis te verlaten. Ook gaan we in de komende serie op reis naar Albanië met de familie Blom. Ze willen terug naar de plek waar ze zes jaar hebben gewoond, om oude bekenden te zien en om herinneringen op te halen aan hun overleden dochter Miriam. Bij het samengestelde gezin Wildeman is moeder Priscilla druk bezig met haar opleiding tot hondentrimmer. Daarnaast volgen we de Rotterdamse familie naar de Veluwe op hun eerste gezinsvakantie ooit, nadat ze hier lang voor hebben gespaard.

De Spaanse droom en een camping in Luxemburg
In  'Een Huis Vol Emigreert' volgen we de familie Jelies en de familie Kraan tijdens hun verhuizing naar het buitenland. Beide gezinnen laten Nederland achter voor een nieuw hoofdstuk in hun leven. Samen met hun negen kinderen gaan Johan en Janneke Jelies het avontuur aan in Spanje. Ivan en Linda Kraan emigreren met zeven van hun negen kinderen naar Luxemburg om een camping te runnen. Van het zoeken naar een droomhuis en het afscheid nemen van vrienden en familie, tot het ontvangen van de eerste campinggasten en het volgen van Spaanse lessen. Alles komt voorbij in deze speciale serie van 'Een Huis Vol'. Hoe is het om met een groot gezin te emigreren? En aarden de families snel in hun nieuwe thuisland?

'Een Huis Vol' en 'Een Huis Vol Emigreert' worden geproduceerd door Skyhigh TV in samenwerking met KRO-NCRV.

'Een Huis Vol', vanaf 1 januari elke werkdag om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en vanaf 27 december al op NPO Start.
'Een Huis Vol Emigreert', vanaf 2 februari wekelijks om 21.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en NPO Start.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers