Komt er een nieuwe voetbaltalkshow op tv?

donderdag 14 juli 2022
Foto: Veronica/Talpa Network - © William Rutten 2021

Veronica onderzoekt momenteel de mogelijkheid om in het nieuwe tv-seizoen met een nieuwe voetbaltalkshow te komen. Dat schrijft het AD. En er is nog meer: want ook bij RTL denken ze aan een gelijkaardig programma.

Sinds op SBS6 de dagelijkse talkshow 'Vandaag Inside' te zien is, was er geen echt praatprogramma over voetbal meer op televisie. 'Vandaag Inside' behandelt namelijk allerhande onderwerpen. Talpa vond daarom de tijd rijp om weer met een show te komen die echt alleen maar over voetbal gaat. Concreet is er nog niets, maar een woordvoerder van de mediagroep bevestigt aan het AD 'dat de mogelijkheid onderzocht wordt'. Het plan zou zijn om een voetbaltalkshow te brengen op maandag- en vrijdagavond. En dat zou dan gebeuren op Veronica. Ook circuleren er al namen van mogelijke gezichten die aan het nieuwe programma gekoppeld zouden worden. Onder meer Andy van der Meijde, Wim Kieft en Wesley Sneijder zouden aantreden als analisten. Talpa wenst echter nog niet over de plannen te communiceren.


Het AD weet overigens nog meer. Zo zou ook RTL aan een nieuw voetbalprogramma werken. RTL beschikt namelijk over de beelden van de Champions League en Talpa is rechtenhouder van de Europa League. Bovendien hebben beide bedrijven de intentie om binnen afzienbare tijd samen te smelten.

Bron: ad.nl

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers