Kim-Lian brengt kijker in kerstsfeer met '5 Days of Christmas'

zondag 19 december 2021

Dé ultieme kerstsfeer ervaar je in aanloop naar kerst in de vooravond bij Net5. In het nieuwe programma '5 Days of Christmas' ontvangt Kim-Lian van der Meij iedere dag een BN'er die haar komt helpen om haar lege woonboerderij om te toveren tot een waar kerstparadijs.

Gesteund door vrienden of familie versieren ze het huis, tuigen ze de kerstboom op en decoreren ze de tafel. Is de kerstbeleving compleet en het diner van chef-kok Roberta Pagnier gereed, dan is het tijd om met vrienden en familie aan te schuiven voor een gezellig, welverdiend kerstdiner en mooie gesprekken.


Kim-Lian krijgt in '5 Days of Christmas' bezoek van Dennis Weening, Sergio Vyent, Ellemieke Vermolen, Daphne Deckers en Kim Kötter. Tijdens de kerstmetamorfose van het huis ontfutselt Kim-Lian haar gasten onder meer hun kersttradities. Aan het einde van de dag als het heerlijke diner van Roberta verorberd is en tot in de late uurtjes is nagetafeld, zoekt Kim-Lian moe maar voldaan haar bed op. Om de volgende dag wakker te worden in een leeg huis zonder kerstsfeer, maar in de wetenschap dat een nieuwe gast onderweg is om het huis opnieuw om te toveren tot een sfeervol kersparadijs.

'5 Days of Christmas' wordt geproduceerd door ITV Studios Nederland.

'5 Days of Christmas', van maandag 20 t/m vrijdag 24 december om 19.30 uur bij Net5 en op KIJK.nl.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers