Kijkcijfers: 'Married At First Sight' dit seizoen beter bekeken dan ooit

dinsdag 7 maart 2023
Foto: RTL 4 - © RTL 2022

Liefde, reality, wetenschap en avontuur: de hoofdingrediënten voor het jarenlange succes 'Married At First Sight'. Al acht seizoenen genieten kijkers en fans op allerlei platformen van hét liefdesexperiment waar deelnemers een sprong in het diepe wagen.

En het huidige seizoen is het best bekeken seizoen ooit. Over alle platforms heen bereikt het programma ruim 2 miljoen mensen gemiddeld pér aflevering.


Peter van der Vorst, Content Directeur RTL: 'Deze prachtige cijfers zijn een mooi compliment voor de makers van het programma en laten zien dat lineaire cijfers alleen al lang niet meer maatgevend zijn. Terug- én vooruitkijken hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en die trend zien we terug bij Videoland. Dat geldt zeker niet alleen voor 'Married At First Sight'. Ook de eerste aflevering van 'De Verraders' werd afgelopen vrijdag bijvoorbeeld lineair door ruim één miljoen mensen bekeken en met uitgesteld kijken, inclusief Videoland, is dat aantal nu al bijna verdubbeld. Daarmee leveren al onze titels, zowel lineair als alle Originals, een grote bijdrage aan het succes van Videoland.'

Dinsdag- en woensdagavond zijn om 20.30 uur de laatste twee afleveringen van 'Married At First Sight' te zien bij RTL 4. De productie ligt in handen van ITV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers