Kerstspecial voor succesprogramma 'Surprise Surprise'

zaterdag 8 november 2014

Het succesvolle programma 'Surprise Surprise', dat bij SBS6 begin dit najaar ruim een miljoen kijkers trok, krijgt een vervolg.

Do, Henny en Airen verrassen Nederlanders wederom op een bijzondere manier in een eenmalige kerstspecial. 'Surprise Surprise: samen vieren we kerst' is te zien op woensdag 17 december om 20.30 uur bij SBS6.


In de extra lange kerstspecial verrassen Do, Henny Huisman en Airen Mylene opnieuw mensen die het echt verdienen. Naast de mooiste wensen die in vervulling gaan en emotionele reünies van mensen die elkaar uit het oog zijn verloren, zijn er optredens van verschillende bekende artiesten. Presentatrice Do kijkt erg uit naar deze bijzondere uitzending: 'Er zijn nog zo veel prachtige verhalen van mensen die het verdienen om verrast te worden of die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Juist met kerst is het extra leuk om deze mensen samen met Henny en Airen in het zonnetje te zetten in 'Surprise Surprise'!', aldus Do.

'Surprise Surprise' scoorde bij SBS6 begin dit najaar ruim een miljoen kijkers. Reden genoeg om het programma een eenmalig vervolg te geven, in dezelfde bezetting: Do als presentatrice, geflankeerd door de toenmalige grondlegger van de 'Surpriseshow' Henny Huisman en aanstormend televisietalent Airen Mylene.

Het is mogelijk om iemand aan te melden voor 'Surprise Surprise: samen vieren we kerst'. Iedereen die een verrassing verdient rondom de feestdagen kan in aanmerking komen. Of het nou enthousiaste vrijwilligers zijn bij organisaties als De Zonnebloem, het Leger des Heils, of de Voedselbank, iemand die een familielid al jaren met kerst moet missen, of een eenzame buurvrouw die de feestdagen niet alleen door wil brengen.

Opgeven kan via: http://www.sbs6.nl/surprise.

'Surprise Surprise: samen vieren we kerst', op 17 december om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers