Kerstspecial en compleet nieuw seizoen 'Surprise Surprise'

dinsdag 16 december 2014

Aanstaande woensdag is de speciale uitzending van 'Surprise Surprise: samen vieren we kerst', om 20.30 uur bij SBS6. Do, Henny en Airen krijgen in deze hartverwarmende kerstspecial hulp van onder anderen Gerard Joling, Kim-Lian van der Meij, Sharon Doorson en Patty Brard.

De zender maakt daarnaast vandaag officieel bekend dat de feelgoodshow voor de hele familie in het voorjaar van 2015 terugkomt met een compleet nieuw seizoen.


'Surprise Surprise: samen vieren we kerst'
In de kerstspecial van Surprise Surprise bezorgen Do, Henny en Airen bijzondere mensen een onvergetelijke kerst. Zij roepen daarbij de hulp in van bekende Nederlanders onder wie Kim-Lian van der Meij, Sharon Doorson, Patty Brard, Gerard Joling en Robert Kranenborg. Met mooie verrassingen en ontroerende herenigingen brengt 'Surprise Surprise: samen vieren we kerst' het vrolijke kerstgevoel de huiskamers van Nederland in. Zo versieren Patty Brard en Henny de winkel van een stel dat zich altijd inzet voor minder bedeelden en worden moeder en zoon na negen jaar herenigd. Gerard Joling en Kim-Lian van der Meij treden op en brengen wensen van iemand in de zaal in vervulling. Verder roept 'Surprise Surprise', in samenwerking met de Jumbo, kijkers op om een kerstdiner te doneren aan mensen voor wie een kerstdiner niet vanzelfsprekend is.

Nieuw seizoen in het voorjaar
'Surprise Surprise' trok bij SBS6 begin dit najaar ruim een miljoen kijkers. Reden genoeg om het programma terug te laten keren met een compleet nieuw seizoen. In het voorjaar van 2015 gaan Do, Henny en Airen opnieuw mensen verrassen. Het nieuwe seizoen van 'Surprise Surprise' is vanaf zaterdag 7 maart te zien bij SBS6. Iemand opgeven kan via: http://www.sbs6.nl/surprise.

'Surprise Surprise: samen vieren we kerst', woensdag 17 december om 20.30 uur bij SBS6.
'Surprise Surprise', nieuw seizoen, vanaf 7 maart bij SBS6.

DOSSIER: Televisie tijdens de feestdagen

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers