Kees Tol presenteert nieuw SBS6-programma 'Dit Is Mijn Huis'

dinsdag 8 maart 2022
Foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2022

Vier mensen beweren dat ze de eigenaar zijn van hetzelfde huis, maar wíe spreekt de waarheid? In het nieuwe SBS6-programma 'Dit Is Mijn Huis' proberen panelleden Olcay Gulsen, Ilse Warringa, Richard Groenendijk en Klaas van der Eerden samen te ontrafelen wie de échte huiseigenaar is.

Van een ronddraaiend huis in Alkmaar tot een 100 jaar oude woning met 11 kamers: presentator Kees Tol laat zich door de vier zogenoemde eigenaren in het huis rondleiden en voelt hen aan de tand. Raadt het fanatieke panel vanuit de studio wie de acteurs zijn en wie de daadwerkelijke huisbezitter is?


In de eerste ronde komt Kees aan bij de bijzondere woning en ontmoet hij de personen die er beweren te wonen. Hij gaat met hen in gesprek en wordt rondgeleid, waarna hij hen ook over een vakantiefoto en hun eigen bijbehorende verhalen ondervraagt. Vervolgens is ook de echte partner van de huisbezitter aanwezig. Kees laat de vier eigenaren ieder in het bijzijn van de echte partner over hun liefdesleven en privézaken vertellen. Welk verhaal lijkt de waarheid? En maakt dat het plaatje compleet of brengt de verschijning van de partner het panel juist weer volledig in de war?

De panelleden hebben allemaal hun eigen expertise. Ilse heeft een scherp oog voor acteerwerk en richt zich net als Olcay extra op lichaamstaal. Klaas probeert te ontdekken wie van de vier eigenaren bij de partner hoort en Richard kijkt of het interieur bij iemands persoonlijkheid past. Ze overleggen wie het meest geloofwaardig overkomt en maken unaniem een keuze. Hebben zij de échte bewoner eruit gepikt, dan gaat die persoon naar huis met 1000 euro. Lukt het de daadwerkelijke huiseigenaar het panel te overtuigen? Dat is te zien in 'Dit Is Mijn Huis'!

'Dit Is Mijn Huis' wordt geproduceerd door Blue Circle.

'Dit Is Mijn Huis', vanaf woensdag 9 maart wekelijks om 20.30 uur op SBS6 en KIJK.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers