Keert 'K2 Zoekt K3' terug bij SBS6?

dinsdag 9 februari 2021

Zal Nederland de zoektocht naar het nieuwe K3-gezicht opnieuw kunnen volgen op televisie? Vele fans kijken er alvast naar uit. De Vlaamse zender VTM voert alvast gesprekken met SBS6 voor nieuwe editie van 'K2 Zoekt K3'.

Het nieuws sloeg vanmiddag in als bom bij de vele K3-fans. Exit Klaasje, maar meteen ook een oproep voor een vervanger door Studio 100-topman Gert Verhulst. 'Zowel meisjes als jongens kunnen zich kandidaat stellen', vertelde Verhulst op de persconferentie. En in de marge zei hij ook al dat Studio 100 denkt aan een mooi tv-programma over de zoektocht.

En die plannen blijken al concreter te zijn. De Vlaamse commerciële zender VTM bevestigt dat het onderzoekt of een tv-show opnieuw mogelijk is. 'Wij bekijken samen met SBS6 en Studio 100 hoe we de zoektocht naar de opvolger van Klaasje in een programmavorm kunnen gieten', klinkt het bij HLN.be

Eerder werden 'K2 zoekt K3' en 'K3 zoekt K3' ook al uitgezonden door SBS6 en de Vlaamse commerciële zender VTM. Volgens HLN.be is een nieuwe samenwerking dan ook logisch omdat VTM eigenaar is van de uitzendrechten. Wordt ongetwijfeld vervolgd...Lees ook:
Klaasje neemt afscheid van K3

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers