Kandidaten op leeftijd gezocht voor een datingshow - OPROEP

donderdag 1 maart 2018

Dit najaar presenteert SBS6 'Oudje zkt. Vrouwtje', een speciale datingshow voor mensen op leeftijd. Krasse knarren en grijze ladies zullen met hulp van presentator André Hazes de stoute liefdesschoenen aantrekken en op zoek gaan naar een partner voor (de rest van) het leven.

Voor deze leuke maar zeker ook serieuze feelgood show zijn we op zoek naar 70-plussers. Dames en heren op leeftijd die vitaal en charmant genoeg zijn om hun hart nog één keer open te zetten. Een beetje eigengereid mogen ze best zijn, senioren weten per slot van rekening heel goed wat ze wél en vooral wat ze níet (meer) willen. Eén ding moeten alle kandidaten in spe wel bezitten: nieuwsgierigheid om de juiste partner te zoeken. Stel je voor dat het lukt. Dat zou mooi zijn, want het is nooit te laat om innig lief te hebben! 'Oudje zkt. vrouwtje', liefde kent geen leeftijd!


Het programma wordt geproduceerd door Talpa Producties en is in het najaar van 2018 te zien bij SBS6.

Wil je meedoen aan 'Oudje zkt. Vrouwtje' of ken je iemand die hier heel geschikt voor zou zijn, geef jezelf of diegene dan op via: www.sbs6.nl/oudjezoektvrouwtje.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers