Kampvuur laait hoger op dan ooit in 'Temptation Island VIPS'

woensdag 6 juni 2018

Op een exotische bestemming, onder toeziend oog van het gloednieuwe presentatieduo Yolanthe en Kaj wagen voor de allereerste keer bekende koppels zich aan dé ultieme relatietest in 'Temptation Island VIPS'.

Doorstaan de koppels deze beproeving of bezwijken ze in Mexico aan de sensuele streken van de hartstochtelijke verleiders en verleidsters?


Ruud en Rowena
Iets meer dan één jaar geleden vond realityster Ruud de liefde bij mede-'Utopiaan' Rowena. Inmiddels is het koppel klaargestoomd voor een volgend experiment en gaan ze de ultieme relatietest aan. Ruud noemt zichzelf een trouwe labrador, maar kan hij dit na twee weken zonder zijn vriendin nog steeds zeggen?

Niels en Rosanna
Oud-'Temptation Island'-deelnemers Niels en Rosanna gaan op herkansing en wagen in 'Temptation Island VIPS' nog één keer een sprong in het diepe. Eerder wisten zij hun relatie flink op de proef te stellen en liet Rosanna 'vieze dingen' met haar doen door verleider Alex. Ook Niels kon zijn handen (en voeten) niet helemaal thuishouden. Hoe eindigt deze tweede test voor hen?

Donny en Amijé
Met het programma 'De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken', stapte Donny Roelvink voorgoed uit de schaduw van zijn broer Dave. Inmiddels is hij zelf een succesvolle influencer. Donny en Amijé kennen elkaar van de basisschool en vormen sinds twee jaar een koppel. Ze hebben een goede, stabiele relatie zonder echte verplichtingen. Amijé gaat goed om met de aandacht die Donny van andere vrouwen krijgt, maar Donny kan daarentegen behoorlijk jaloers zijn.

Stefano en Gelina
Stefano en Gelina zijn niet bekend bij het grotere publiek. Ze leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen op een feestje. Stefano heeft in het begin van hun relatie een misstap begaan, maar Gelina heeft dit haar grote liefde vergeven en sindsdien is de relatie stabiel. Lukt het hen om zich, omringd door de VIPS, staande te houden en elkaar de liefde te bewijzen?

Hoe doorstaan Ruud en Rowena, Niels en Rosanna, Donny en Amijé en Stefano en Gelina hun tijd zonder elkaar aan de Caribische zee? Wie doorstaat de ultieme relatietest in 'Temptation Island VIPS'?

'Temptation Island VIPS' wordt geproduceerd door Zodiak.

'Temptation Island VIPS', vanaf donderdag 7 juni alleen bij Videoland.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers