Jeroen van Koningsbrugge in nieuwe BNN-serie

woensdag 4 juli 2012

eroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven gaan de hoofdrollen spelen in 'Smeris', de nieuwe misdaadserie van BNN. Dat heeft Jeroen bekend gemaakt in de 'Coen en Sander Show'. De serie gaat over rechercheurs Theo van de Kamp (Jeroen van Koningsbrugge) en Willem Niessen (Dennis van de Ven), een onmogelijk duo dat tegen wil en dank moet samenwerken om een -mede door hunzelf veroorzaakte- bende-oorlog te stoppen.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven maakten samen het tv-programma 'Draadstaal' en zijn tegenwoordig te zien in het satirische programma 'Neonletters'. Jeroen: 'Heel leuk dat we hier met z'n tweeën voor zijn gevraagd. Wij zijn heel erg enthousiast over 'Smeris' en kunnen niet wachten tot het gaat beginnen.'


In de serie 'Smeris' moet de doorgewinterde rechercheur Van de Kamp tegen zijn zin in een duo vormen met academische zij-instromer Niessen. Hun eerste zaak loopt compleet uit de hand door de onbesuisde acties van Niessen. In een poging een doorbraak te forceren, zorgen de twee onverwacht voor een bende-oorlog waar ze zelf middenin zitten. De mannen moeten alles op alles zetten om de chaos te herstellen.

'Smeris' wordt geproduceerd door Pupkin ('Van God Los', 'Bellicher', 'Cel', 'Feuten') en wordt ontwikkeld onder creatieve leiding van Pieter Kuijpers.

De opnames van 'Smeris' vinden plaats in 2013. De serie zal in 2014 uitgezonden worden bij BNN op 3.

BNN

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers