Jan onderzoekt hoe je snel geld maakt in 'Rijk!'

woensdag 25 juli 2018

Geld: dé sleutel tot een gelukkig leven. Toch? In het nieuwe BNNVARA-programma 'Rijk!' onderzoekt Jan Versteegh ons verlangen naar rijkdom. Steeds vaker gaat het niet om wát je doet, maar om hoeveel je hebt.

Hoe meer, hoe beter. Maar is een dikke portemonnee daadwerkelijk de garantie op een zorgeloos bestaan? Jan gaat op zoek naar het antwoord en kijkt hoe hij zelf het snelste rijk kan worden. Van gokken tot gouden handel en van aandelen tot start-ups. Jan probeert op allerlei manieren binnen te lopen. 'Rijk!' is vanaf 13 september iedere donderdag om 21.35 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.


Jan: 'Ik heb het idee dat steeds meer mensen rijk worden als doel in het leven hebben. Hoe je rijkt wordt is secundair, als je het maar wordt. Kennelijk is het idee dat geld echt de sleutel is tot geluk. Ik ga op zoek naar het hoe en waarom en kijk vooral of ik zelf ook rijk kan worden.'

In 'Rijk!' wint Jan advies in bij onder anderen Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpennick, de puissant rijke casting director Michael Blakey, oud-Ajacied Demy de Zeeuw en voormalig radio-dj Michael Pilarczyk. Geïnspireerd door hun verhalen, ervaringen en kennis begint Jan een eigen handeltje. Hij volgt zijn passie en gaat in de cava. Maar hoe maak je van zo’n onderneming een succes? Waar begin je en hoe zorg je dat het uiteindelijk aan de man wordt gebracht? Jan neemt de kijker mee in zijn zoektocht en laat van A tot Z zien hoe ondernemen en rijk worden in z’n werk gaat.

Rijk! is een coproductie van BNNVARA en Dahl TV.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers