Jörgen Raymann op de zaterdagavond met het programma 'RAYMANN!'

vrijdag 31 oktober 2014

Na 13 jaar verhuist Jörgen Raymann met zijn nieuwe show 'RAYMANN!' naar de zaterdagavond. Zoals we van hem gewend zijn, ontbreekt het ook in dit nieuwe programma niet aan entertainment en comedy en presenteert hij zijn show op een wijze zoals alleen Jörgen dit kan.

In de eerste aflevering onder meer aandacht voor Movember. Jamai Loman is te gast in het programma. Jamai is erg betrokken bij het Movember-initiatief dat mannen uitdaagt om tijdens de maand november een snor te laten groeien en zo de aandacht te vestigen op prostaatkanker.


Over 'RAYMANN!'
Vanaf 1 november is het elke zaterdagavond tijd voor 'RAYMANN!'. De late night talkshow gaat op humoristische wijze in op actuele thema's. Het programma wordt versterkt door de razende reporter Quintis Ristie, cabaretier Jeffrey Spalburg, actrice Jasmine Sendar en presentatrice Shay. Het eerste seizoen loopt tot en met 20 december 2014.

Over Jörgen Raymann
Cabaretier en presentator Jörgen Raymann startte zijn carrière in 1995 met een oudejaarsconferentie in Suriname. Zijn definitieve doorbraak beleefde hij in 2001 met het veelzijdige late night programma 'Raymann is Laat' ( later 'zo: RAYMANN'). Vanaf november is Jörgen met het nieuwe programma 'RAYMANN!' weer elke zaterdag op tv te zien.

'RAYMANN!' wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.

'RAYMANN!', zaterdag 1 november om 22.00 uur op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Je wilt een groene kerstboom, maar ook een groene kerstboom. Welke moet je dan kopen? Fons Hendriks onderzoekt het. Hij jaagt op de beste kweekmethode, de beste soort en de beste manier om je boom in leven te houden. De schadelijke stoffen PFAS zitten in cosmetica die te koop is in Nederland. Producten met PFAS kunnen je immuunsysteem aantasten en in het ergste geval kanker veroorzaken. Wil je deze producten uit de weg gaan als consument? Dat is haast onmogelijk. Hoe kan je er als consument achter komen of er PFAS aanwezig zijn? En moet er niet per direct een verbod op komen? Onverklaarbaar hoog energieverbruik in blokverwarming-flats.

'Radar', om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers