Inschrijvingen voor 'So You Think You Can Dance' gestart

maandag 15 maart 2010

Van salsa en freestyle tot klassiek ballet en streetdance. Iedereen vanaf 18 jaar die raad weet met bekende of een nog onbekende dansstijl, kan zich vanaf nu inschrijven voor het succesvolle RTL 5-programma 'So You Think You Can Dance'. Na het trotseren van de eerste audities in mei, staan de maanden juli en augustus geheel in het teken van de beruchte bootcamps waarna de liveshows langzaamaan steeds meer binnen handbereik komen.

Wie publiek en jury kan overtuigen dat hij of zij in het bezit is van de beste en snelste moves van de Lage Landen is de absolute winnaar en krijgt behalve een mooie geldprijs, ook een dansopleiding naar keuze in het buitenland. Vanaf dit najaar is een nieuwe reeks van 'So You Think You Can Dance' te zien bij RTL 5.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers