Inschrijving 'Te Land, ter Zee en in de Lucht' geopend

maandag 2 april 2007

TE LAND, TER ZEE EN IN DE LUCHT, het langstlopende amusementsprogramma van de Nederlandse televisie, gaat weer van start. Voor de 36ste keer (!) zullen deze zomer enthousiaste deelnemers uit het hele land zich inzetten om met hun mooiste en snelste voortuig een goede tijd neer te zetten. Deelnemers kunnen zich aanmeldingen via tltz@tros.nl.

D


e opnamen zijn van zaterdag 19 mei t/m 14 juli. De uitzendingen beginnen op zaterdag 2 juni op Nederland 1, voorafgegaan op 26 mei door een uitzending met hoogtepunten uit het vorige seizoen.*

Datum Locatie Onderdeel
Zaterdag 19 mei Meppel Hoog & Droog
Zaterdag 26 mei Zoetermeer Heen & Weer
Zaterdag 02 juni Haarlemmermeer Gein op 't Plein
Zaterdag 09 juni Kapelle-Wemeldinge Snel naar de Bel
Zaterdag 16 juni Den Oever Freewheelen
Zaterdag 07 juli Medemblik Tobbedansen
Zaterdag 14 juli Leerdam Fiets 'm erin

* Onder voorbehoud.

De presentatie van TE LAND, TER ZEE EN IN DE LUCHT is dit jaar in handen van Ron Boszhard en Angela Esajas. Voetbalscheidsrechter Dick Jol is de vaste starter. De jury bestaat uit Johan Vlemmix en arts/veiligheidsdeskundige Puck Hulstaert. Wekelijks wordt de jury aangevuld met een oud-deelnemer aan het betreffende onderdeel.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers