Hygiëne-expert Rob Geus roast Ali B.

donderdag 28 november 2019

Hygiëne-expert en presentator Rob Geus sluit zich naast Brace, Henry van Loon en Prem Radhakishun aan bij het Roast Panel van The Comedy Central Roast of Ali B, dit werd in 'RTL Boulevard' bekendgemaakt.

Met deze groep Roasters moet Ali zich voorbereiden op het ergste. Krijgen we eindelijk de ware aard van Ali te zien? The Comedy Central Roast of Ali B is dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien bij Viacom-zender Comedy Central.


Rob Geus presentator, kok, kwaliteitscontroleur, hygiëne-expert en eigenaar van een schoonmaaklijn. Kortom, een alleskunner in hart en nieren. Hij werd met zijn deelname aan Expeditie Robinson en Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS een veel besproken BN’er. Hij hield Nederland wekenlang in de ban op Twitter. Kan hij de loep op Ali B leggen en hem haarfijn uitleggen wat hij van hem vindt? Vertelt Rob opnieuw de harde waarheid en legt hij Ali het vuur aan de schenen? 'Toen ik gevraagd werd dacht ik dat ze een grap maakten, maar ik heb er onwijs veel zin in!'

Ali B laat zich roasten
Ali B mag zich met deze namen gaan voorbereiden om liefdevol, doch flink, geroast te worden door een panel van friends & faux. Ali B is namelijk de officiële Comedy Central Roastee van 2019. De jaarlijkse Roast traditie is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien bij Comedy Central. Ali B wordt hiermee toegevoegd aan de Nederlandse Comedy Central Roastee Wall of Fame naast Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers