Het najaar van Nickelodeon: de highlights!

dinsdag 16 september 2014

Nu de scholen weer zijn begonnen is het weer tijd voor nieuwe afleveringen en nieuwe shows op Nickelodeon. De grootste kinderzender van Nederland heeft dit seizoen wederom een uitgebreid aanbod in petto.

De fans hoeven zich dus zeker niet te vervelen tijdens alle koude en regenachtige herfstdagen!


Nieuwe show: 'Nick in de Box'
Anouk Maas, Iris Hesseling en Bart Boonstra presenteren de nieuwste spelshow van Nickelodeon, 'Nick in de Box'. Twee teams met kinderen zullen hun uiterste best moeten doen om de prijzen, die in kluizen zitten, te bemachtigen. Om sleutels te winnen gaan de teams moeilijke uitdagingen aan, zoals het eten van een niet bepaald lekkere 'traktatie' of het oplossen van een modderbadpuzzel. Met de bemachtigde sleutels kunnen ze dan de kluizen openmaken en hun prijzen pakken. Het is een race tegen de klok, een dapperheidstest en vooral: een spelshow voor kinderen vol met actie.

De première van 'Nick in de Box' is te zien op 28 september om 9.00 uur op Nickelodeon.

Nieuwe show: 'Broodschappers'
De gloednieuwe & originele animatieserie: 'Broodschappers' volgt twee te gekke eenden die brood leveren met hun razend coole raket-bus! Binnenkort kun je 20 afleveringen lang de avonturen volgen van de beste vrienden SwaySway en Buhdeuce, broodleveranciers van hongerige eenden overal ter wereld! Deze vrienden voor het leven wonen samen, lachen samen, en maken heel wat maffe avonturen mee!

Bekijk 'Broodschappers' vanaf 29 september elke dag om 17.35 uur op Nickelodeon.

Nieuwe afleveringen: 'Teenage Mutant Ninja Turtles'
Leo, Raph, Mikey en Donnie zijn gemuteerde turtles die getraind zijn door hun rattensensei, Master Splinter, om de vechtsport ninjutsu te beheersen. De reptielenbroers zijn uit de riolen gekropen om de wonderlijke wereld van New York City te ontdekken. Daarbij komen ze oog in oog te staan met slechteriken die nog slechter zijn (en pizza die nog lekkerder smaakt) dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen. Door gevechten aan te gaan met Shredder, de Kraang en een boel andere supermachtige mutanten, leren de Turtles hoe ze op zichzelf en elkaar kunnen bouwen terwijl ze zich ontwikkelen tot de helden die ze moeten zijn.

De 'Teenage Mutant Ninja Turtles' zijn elke zondag te zien om 10.30 uur op Nickelodeon.

Nieuw op Nickelodeon: 'Oggy en de Kakkerlakken'
'Oggy en de Kakkerlakken' draait om Oggy, een tevreden blauwe kat, die het liefst de hele dag aan het eten is of televisie kijkt. Helaas wordt dit praktisch onmogelijk gemaakt door de kakkerlakken Joey, Dee Dee en Marky. Het trio heeft er ontzettend veel lol in om het leven van Oggy zo zuur mogelijk te maken. Ze plunderen bijvoorbeeld met enige regelmaat zijn koelkast, maar ze draaien er ook hun pootjes niet voor om een trein te gijzelen waar Oggy net is ingestapt. Tijdens zijn avonturen komt Oggy ook in contact met andere gekke dieren zoals een octopus, een paard,  schelpdieren en krabben. Helaas hebben deze dieren niet altijd het beste met Oggy voor!

'Oggy en de Kakkerlakken' wordt elke schooldag uitgezonden om 16.25 uur op Nickelodeon.

Nieuwe afleveringen: 'Sam & Cat'
Na een reeks bizarre en grappige gebeurtenissen wonen Sam Puckett (Jennette McCurdy) en Cat Valentine (Ariana Grande) ineens samen in Los Angeles. Ze kunnen zichzelf echter niet onderhouden dus besluiten ze om makkelijk even wat geld te verdienen door te gaan babysitten... dan komen ze er al gauw achter dat je eigenlijk een hoop geld kunt verdienen als babysitter!

Nieuwe afleveringen van 'Sam & Cat' worden vanaf 6 oktober elke schooldag om 19.15 uur uitgezonden op Nickelodeon.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers