Henny Huisman, DJ Chuckie & Ntjam Rosie in allerlaatste 'zo:RAYMANN'

zaterdag 4 oktober 2014

Zondag 5 oktober is het tijd voor de laatste 'zo:RAYMANN' op de zondagavond. Presentator Jörgen Raymann is vanaf 1 november te zien op de zaterdagavond met een nieuw programma op NPO 1 rond de klok van 22.00 uur.

De allerlaatste aflevering van 'zo:RAYMANN' wordt geopend door de Nederlandse DJ Chuckie.  In 'Het Kruisverhoor' komen de volkstypetjes van de Rotterdamse Kruiskade weer aan bod. In het onderdeel 'Twee Culturen Op Een Kussen' test Jörgen met de in Kameroen geboren soulzangeres Ntjam Rosie en haar Surinaamse man hoeveel ze van elkaars cultuur weten.


De Mannen van de Straat geven hun ongezouten mening over de actualiteiten en we zien Quintis Ristie terug met het item 'Weekend met Quintis', waarin hij Nederland vraagt naar het weekendgevoel. Tante Es ontvangt deze week de legendarische tv-presentator Henny Huisman.

De spraakmakende 'Kwaku Kdongo Kwis', gepresenteerd door Professor Kwaku  Kdongo en Uma Kdongo, is de enige quiz op de Nederlandse televisie waar de geschiedenis wordt bekeken door een donkere bril.

'zo:RAYMANN' wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.

'zo:RAYMANN', zondag 5 oktober om 23.10 uur bij de NTR op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers