Guus Meeuwis eerste gast 'Ilse's Veranda' - VIDEO

dinsdag 8 augustus 2017

Zanger Guus Meeuwis reist af naar het Amerikaanse Nashville als eerste gast in 'Ilse's Veranda'. In het nieuwe AVROTROS-programma, dat vanaf donderdag 7 september te zien is op NPO 1, ontvangt Ilse DeLange wekelijks een bekende Nederlandse artiest op haar veranda in de geboortestad van de countrymuziek.

Naast Guus Meeuwis gaan ook Barry Hay, Marc-Marie Huijbregts, Douwe Bob, Ellen ten Damme en Kenny B samen met Ilse op ontdekkingsreis door Nashville, aan de hand van een countrynummer dat diepe indruk heeft gemaakt op de artiest.


Aflevering 1 – donderdag 7 september - Guus Meeuwis
Guus Meeuwis komt naar Nashville om meer te weten te komen over de herkomst van de countrymuziek en wat voor invloed het leven op het platteland heeft op deze muziek. Veel countryliedjes zijn smartlappen; trieste levensverhalen die in muziek worden verwerkt. Guus wil tijdens zijn reis in contact komen met een artiest die zijn of haar eigen smart heeft omgezet in nummers, met als doel voor Guus om muzikale inspiratie op te doen en zijn eigen emoties te verwerken in een nieuw lied.

'Ilse's Veranda', vanaf donderdag 7 september om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.



DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers