Groot drama treft familie De Winter in nieuw seizoen 'Bloedverwanten'

zondag 26 oktober 2014

Vanaf aanstaande maandag 27 oktober zendt AVROTROS het derde seizoen uit van de succesvolle dramaserie 'Bloedverwanten'.

Na ruim twee jaar zijn de spannende verwikkelingen van de familie De Winter en hun bedrijf De Winter Flowers weer te volgen.


In aflevering 1 zien we hoe oud-directeur van Winter Flowers, Anton (Derek de Lint), probeert te genieten van zijn vervroegde pensioen. Ondertussen proberen de drie directeuren Esther (Henriëtte Tol), Eva (Yvonne van de Hurk) en Fien (Tanja Jess), de touwtjes van Winterflowers stevig in handen te krijgen, maar absoluut niet op een lijn staan. Daarbij heeft ieder zo zijn verborgen agenda. Iris (Saskia Temmink) ziet dit met lede ogen aan en verliest haar geduld.

Alsof de chaos nog niet compleet is, wordt de familie ook nog getroffen door een groot drama. Lukt het Esther om de familie bij elkaar te houden?

De cast wordt dit seizoen uitgebreid met Noortje Herlaar, Egbert-Jan Weeber, Kay Greidanus, Margo Dames en Rick Engelkes.

De hoofdcast van 'Bloedverwanten' bestaat uit Henriëtte Tol (Esther), Derek de Lint (Anton), Saskia Temmink (Iris), Eelco Smits (Thomas), Pierre Bokma (Ronald Mok), Tanja Jess (Fien), Yvonne van den Hurk (Eva), Sylvia Hoeks (Antje), Victoria Koblenko (Laura), Teun Luijkx (Boris), Khaldoun Elmecky (Youssef), Mike Libanon (Ron), Roos Ouwehand (Mylene), Wolter Muller (Oscar) en Jorrit Ruijs (Wouter).

'Bloedverwanten' wordt geproduceerd door Kemna & Zonen en IDTV in samenwerking met AVROTROS.

'Bloedverwanten', vanaf maandag 27 oktober wekelijks om 22.05 uur op AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers