GLORY zorgt voor recordaantal nieuwe abonnees op één dag voor Videoland

dinsdag 11 oktober 2022

Sinds augustus dit jaar worden alle wedstrijden van GLORY live en exclusief uitgezonden bij Videoland. Afgelopen zaterdag was GLORY COLLISION 4 te zien, met het gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem als absolute kraker.

De livestream van deze wedstrijden heeft voor een recordaantal nieuwe abonnees op één dag gezorgd bij Videoland. Het vorige record werd neergezet in 2018 en is met maar liefst 50% verhoogd. GLORY COLLISION 4 is ook meteen de titel met de meeste streams op één dag in 2022. Gemiddeld werd er afgelopen zaterdag twee uur en drie kwartier gekeken naar het event in het GelreDome.


Ellen van den Berghe, Head of Content Videoland: 'De mooie cijfers van afgelopen weekend laten zien dat Nederlandse vechtsportfans Videoland weten te vinden als de plek om de beste gevechten van nationale- en internationale topatleten te zien. Naast de live gevechten gaan we in de toekomst ons aanbod uitbreiden met nog meer lokale content voor de Nederlandse vechtsportfans. Zo zijn sinds deze week ook de eerste afleveringen ‘De Acht van Glory’ te zien. In die serie blikken we terug op de roemruchte kickboksgeschiedenis van GLORY, It's Showtime en K-1. Iedere aflevering bevat een lijst met acht hoogtepunten uit de historie van de sport. Van de vetste knock-outs en mooiste comebacks, tot de heftigste incidenten en de lekkerste gevechten.'

Live studioprogramma
Rondom de GLORY-events maakt Videoland een live studioprogramma. Met Mark Schaaf als presentator en Remy Bonjasky en Melvin Manhoef als analisten. Jay-Jay Boske is de ringside reporter. Het commentaar is bij ieder event in handen van Alex Lely en Remy Bonjasky. Voor GLORY COLLISION 4 was wereldkampioen Rico Verhoeven speciaal aangetrokken als analist.

De eerstvolgende GLORY-events die live en exclusief te zien zijn bij Videoland zijn: Rivals 3 op zaterdag 5 november en GLORY 82 op zaterdag 19 november.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers